Läkarmottagning

Distriktsläkare

Här arbetar distriktsläkare, som är specialister i allmänmedicin, ortopedi.

Inför ditt besök

Vi finns på Rademachergatan 1 i centrala Eskilstuna. Anmäl dig i vår självincheckningsterminal som finns i väntrummet vid ankomst till ditt besök.

Boka tid

Bokning sker på 016-585 80 60 knappval 1

 

Avboka tid

Avbokning/återbud sker på 016-585 80 60 knappval 1

Lämna meddelande med ditt namn, personnummer och vilken dag och tid du har tid till på telefonsvararen. Avbokning måste ske 24 h innan besöket, annars debiteras man för sen avbokning.

Vi erbjuder  

  • Akutbesök

  • Årliga kontroller
  • Hälsokontroller
  • Olika intyg
  • Mindre hudoperationer
  • Hembesök i särskilda fall
  • Rådgivning 

Vi som jobbar här:

Alena Kvorning: Alena är vår mest erfarna distriktsläkare och det inte hon vet om primärvård är inte värt att veta. Alena sköter en stor del av våra diabetes och hjärtpatienter.

 

Ingemar Ekman: Som mångårig idrottsläkare är det naturligt att vår ortoped Ingemar tar hand om en stor del av våra idrotts-skador vid sidan av dom vanliga sjukdomarna i rörelseapparaten. Ingemar är också flink med skalpellen och opererar bort födelsemärken och liknade.

 

Björn Siösteen: Björn är vår medicinskt ansvariga läkare och utöver det vår meste ”äldredoktor” vilket innebär att han sköter det mesta kring äldres sjukdomar och ansvarar även för flera av Eskilstunas äldreboenden.

 

Rasheed Askar: Rasheed är ST-läkare med många års erfarenhet inom primärvård. Han har nära till skratt och är en stor glädjespridare på mottagningen.

 

Anna Breyer: I grunden barnläkare och neonatolog med 15 års erfarenhet inom slutenvård. Arbetar först och främst med våra barn och ungdomar då hon är ansvarig läkare på BVC, men även du som är över 18 år kan boka tid till vår omtyckta Anna.

 

 

Välkomna!

Fristadens vårdcentral drivs av: